Kiala/UPS Services

Bied uw klanten een nieuwe service aan en word Kiala Punt/UPS Access Point locatie

Remise de colis

U bent een dynamische winkel (supermarkt, benzinestation, bloemenwinkel, krantenwinkel, kantoorboekhandel, stomerij, enz.) en u wilt uw klanten een nieuwe serice aanbieden?

Word Kiala Punt/UPS Access Point locatie en bied uw klanten de afhaal- en retourservice aan als alternatief voor thuislevering.

Dankzij de Kiala-Service kunnen kopers bij webshops alle ongemakken van een misgelopen thuislevering vermijden. Met Kiala/UPS laat de consument zijn pakketten leveren in een Kiala Punt/UPS Access Point locatie, waar de consument de bestelling snel kan afhalen, betalen en retourneren wanneer dit het beste uitkomt, zonder lange wachtrijen.

Kiala KP FranceKiala/UPS beschikt over een netwerk van meer dan 800 leveringspunten in Nederland.

Door partner te worden van Kiala/UPS (zie de voorwaarden) onderscheidt u zich van de concurrentie en verhoogt u uw omzet.
Voordelen voor uw onderneming

Eenvoudige en efficiënte werking

Als de consument een bestelling plaatst bij een webshop, kiest de consument een Kiala Punt/UPS Access Point locatie in de buurt van zijn woonplaats, zijn werkplaats of bijv. zijn vakantieadres en vraagt hij aan de webshop om zijn bestelling te leveren in dit Kiala Punt/UPS Access Point locatie. Daarna gaat hij naar het Kiala Punt/UPS Access Point locatie om zijn pakket af te halen.

Kiala/UPS stelt het Kiala Punt/UPS Access Point locatie alle vereiste middelen en tools ter beschikking, zodat de beste dienstverlening aangeboden kan worden aan de klant/consument:

 

  • Een mobiele terminal voor een gemakkelijke en snelle, 100 % geautomatiseerde en papierloze verwerking van pakketten. Dit garandeert
  • een eenvoudig beheer van de af te halen en retour pakketten: bij de ontvangst van de zak met pakketten moeten de pakketten gewoon gescand worden met de terminal
  • een snelle afhaling van de pakketten door de klanten: het volstaat het pakket opnieuw te scannen, de identiteit van de klant te controleren en de klant te laten tekenen op de terminal ( Hoe werkt het?)
  • Gratis welkomspakket met promotiemateriaal voor uw verkooppunt
  • Kwalitatieve commerciële en technische ondersteuning
  • Een opleiding over de procedures en het gebruik van de terminal