Ervaring in het leveren van pakketten

Een deskundige, pro-actieve en neutrale partner met een grote internationale ervaring
Het merk Kiala, de eerste keuze van de grootste merken en de marktleiders op het vlak van multi-channel verkoop en internetverkoop, en de voorkeurspartner van de vele internetgebruikers, biedt zijn klanten een breed scala aan geavanceerde oplossingen aan op uiteenlopende gebieden zoals transport en sortering, beheer van een netwerk van Kiala Punten, B2B- en B2C-marketing of IT en telecommunicatie.

Pro-actief:

De levering in Kiala Punten is onze core business. We richten al onze energie en middelen op dit vakgebied, om onze klanten een weergaloze deskundigheid te garanderen in een complex en veeleisend vak. Bij het beantwoorden van al uw vragen geeft het team van Kiala blijk van pro-activiteit en verleent het team altijd voorrang aan innoverende en creatieve ideeën.

Neutraal:

Kiala is een onafhankelijke marktspeler die tot geen enkele afstandsverkoop- of distributiegroep behoort. Kiala is onpartijdig en is niet gebonden of gehouden aan verplichting naar specifieke distributie partners. De pakketten en de gegevens van onze klanten worden strikt vertrouwelijk verwerkt, om zo elk belangenconflict te vermijden.

Internationaal:

Om de internationale ontwikkeling van zijn klanten te bevorderen, biedt Kiala een gecentraliseerde en unieke benadering aan die de mogelijkheid biedt om de internationale ontwikkeling van de webshops te vereenvoudigen: een sterke integratie, één contract, één contactpersoon en één injectiepunt voor pakketten die geleverd worden in verschillende landen.