U heeft een BTW-nummer en wenst een factuur te ontvangen?

Kiala biedt u een professionele oplossing om uw facturering te beheren, ongeacht het aantal zendingen. Zo kan u voor al uw nationale en internationale verzendingen een factuur ontvangen.

U kunt kiezen uit deze twee mogelijkheden:

Voeg uw BTW-nummer toe aan uw profiel op onze website

U kunt uw btw-nummer toevoegen aan uw profiel wanneer u maar wilt. Vanaf dan kunt u uw pakjes betalen en verzenden via uw professioneel verzendingsprofiel (meer weten). We sturen u automatisch een factuur per e-mail: dagelijks, wekelijks of maandelijks, naargelang uw voorkeur.

Hebt u meerdere bedrijven?
U kunt elk bedrijf ingeven en dan, als u een pakje verstuurt, het verzendingsprofiel selecteren dat gelinkt is aan het gewenste bedrijf. U ontvangt een factuur per verzendingsprofiel, naargelang de verzendingen die u hebt gedaan.

Is uw bedrijf niet in België gevestigd?
Geen probleem! U kunt een profiel creëren voor een bedrijf dat in het buitenland gevestigd is. Vergeet niet dat u dan geen btw hoeft te betalen. Op de factuur die we u toesturen, zal dus ook geen btw vermeld staan.
Als u een pakje verstuurt via een bedrijf dat in het buitenland gevestigd is, is de optie om in het Kiala Punt/UPS Access Point locatie te betalen niet beschikbaar. Dit om elke vergissing te vermijden bij een betaling in het Kiala Punt/UPS Access Point locatie.

NU EEN PAKKET VERZENDEN

1.       Beheer uw verzending online

2.       Verbind uw e-shop met Kiala via een plug-in

Exporteer uw pakketten naar Kiala aan de hand van één van onze plug-ins. Deze zijn compatibel met de grootste eCommerce-platformen (Magento, Prestashop...). Er meer over te weten komen

Neem contact met ons op voor een oplossing op maat

U verstuurt veel pakketten? Neem contact met ons op en wij bieden u een gepersonaliseerde oplossing om uw pakketstroom direct in die van Kiala/UPS te integreren, vanaf uw plug-in.

Tips en tricks