U heeft een BTW-nummer en wenst een factuur te ontvangen?

Kiala biedt u een professionele oplossing om uw facturering te beheren, ongeacht het aantal zendingen. Zo kan u voor al uw nationale en internationale verzendingen een factuur ontvangen.

U kunt kiezen uit deze twee mogelijkheden:

Voeg uw BTW-nummer toe aan uw profiel op onze website

U kunt uw btw-nummer toevoegen aan uw profiel wanneer u maar wilt. Vanaf dan kunt u uw pakjes betalen en verzenden via uw professioneel verzendingsprofiel (meer weten). We sturen u automatisch een factuur per e-mail: dagelijks, wekelijks of maandelijks, naargelang uw voorkeur.

Hebt u meerdere bedrijven?
U kunt elk bedrijf ingeven en dan, als u een pakje verstuurt, het verzendingsprofiel selecteren dat gelinkt is aan het gewenste bedrijf. U ontvangt een factuur per verzendingsprofiel, naargelang de verzendingen die u hebt gedaan.

Is uw bedrijf niet in België gevestigd?
Geen probleem! U kunt een profiel creëren voor een bedrijf dat in het buitenland gevestigd is. Vergeet niet dat u dan geen btw hoeft te betalen. Op de factuur die we u toesturen, zal dus ook geen btw vermeld staan.
Als u een pakje verstuurt via een bedrijf dat in het buitenland gevestigd is, is de optie om in het Kiala Punt te betalen niet beschikbaar. Dit om elke vergissing te vermijden bij een betaling in het Kiala Punt.

NU EEN PAKKET VERZENDEN

1.       Beheer uw verzending online

2.       Verbind uw e-shop met Kiala via een plug-in

Exporteer uw pakketten naar Kiala aan de hand van één van onze plug-ins. Deze zijn compatibel met de grootste eCommerce-platformen (Magento, Prestashop...). Er meer over te weten komen

Neem contact met ons op voor een oplossing op maat

U verstuurt veel pakketten? Neem contact met ons op en wij bieden u een gepersonaliseerde oplossing om uw pakketstroom direct in die van Kiala te integreren, vanaf uw plug-in of door gebruik te maken van onze API (Meer te weten komen over onze API).

Tips en tricks